restaurant zalm gouda

Brasserie-Bar De Zalm in Gouda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Gouda /. Brasserie-Bar De Zalm in Gouda. Brasserie-Bar De Zalm. Markt 34 2801 JJ Gouda Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 46. Is dit uw restaurant?
makelaar leeuwarden
Brasserie Bar De Zalm Gouda WijnSpijs.nl.
Brasserie Bar De Zalm. Een schitterend pand, een prachtig terras, uitzicht op het stadhuis; en dan een afternoon tea, high wine, theatertafelen of gewoon lunchen of dineren. Lekker veel vis, maar ook de vleeseter komt hier aan zijn trekken. Een schitterend pand, een prachtig terras, uitzicht op het stadhuis; en dan een afternoon tea, high wine, theatertafelen of gewoon lunchen of dineren. Lekker veel vis, maar ook de vleeseter komt hier aan zijn trekken. Reserveer een WijnSpijs Wandeling. Bestel een Walking Dinner. Maandag t/m Zaterdag Vanaf 1000.: Zondag Vanaf 1200.: 0182 686 976. Betaald, in de buurt. Toegankelijk, met toilet. Meer restaurants in Gouda.
oud
Bar Brasserie De Zalm, Gouda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Bar Brasserie De Zalm, Gouda. Restaurants in Gouda. Bar Brasserie De Zalm. Bar Brasserie De Zalm. 19 van 95 Restaurants in Gouda. Markt 34, 2801 JJ Gouda, Nederland. 31 182 686 976. Alle fotos 26. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 47%. Nederlands, Bar, Europees, Midden-Europees, Vis en zeevruchten, Geschikt voor vegetariërs. Markt 34, 2801 JJ Gouda, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?
Kroon Casino
Brasserie Bar de Zalm Startpagina Facebook.
Contact Brasserie Bar de Zalm on Messenger. Restaurant Bar Café. Openingstijden: 900: 200.: Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Koeien en Kaas Gouda. Koeien en Kaas Alphen a/d Rijn. Restaurants in Gouda. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Oscar van der Wijk fotografie.
airco kopen
Brasserie-Bar De Zalm Gouda Eten, drinken borrel aan de Markt in het centrum van Gouda, naast de Kaaswaag. Facebook.
Bij De Zalm heb je de mogelijkheid een gift card voor onze Afternoon Tea, de High Wine of een gift card Lees verder. Ga je naar de Goudse Schouwburg en wil je voordat de voorstelling begint, nog een hapje eten in Gouda?
schilder rotterdam
Mysterie opgelost: Het verhaal achter Hotel de Zalm indebuurt Gouda.
De plaatselijke Ortskommandant de militaire tegenhanger van de burgemeester droeg in de Zalm de macht over de stad over. De bevrijding van Gouda was daarmee een feit. Ja, denk daar maar eens over na als je rustig een kopje koffie zit te drinken aan een van de tafels. Brasserie Bar Restaurant.
De Zalm Wikipedia.
Hotel De Zalm aan de Markt te Gouda anno 2011. De Zalm is de naam van een hotel aan de Markt in de Nederlandse stad Gouda. Gevelsteen van hotel de Zalm op de Markt van Gouda. Al voor de Waag van Gouda in 1668 werd gebouwd bevond zich ernaast een herberg.

Contacteer ons

Zoeken naar restaurant zalm gouda