restaurant kamphuisen gouda

Restaurant Kamphuisen eet drinklokaal in Gouda.
Restaurant Kamphuisen eet drinklokaal in Gouda. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Kamphuisen eet drinklokaal. Kamphuisen eet drinklokaal. Hoge Gouwe 19, 2801 LA Gouda. Klik hier voor de openingstijden en meer.
Daniel Wellington Horloges
Kamphuisen eet drinklokaal in Gouda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Restaurant in Gouda /. Kamphuisen eet drinklokaal in Gouda. Kamphuisen eet drinklokaal. Hoge Gouwe 19 2801 LA Gouda Nederland Kaart. Aan het water. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor. Gemiddelde prijs 33. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl!
Canada
Kamphuisen eet drinklokaal Startpagina Facebook.
Bijzondere ingrediƫnten op de kaart bij Kamphuisen eet drinklokaal tijdens de Restaurantweek Gouda. Menu van restaurant Kamphuisen Restaurantweek Gouda 2017. Bekijk hier het Restaurantweek menu van eet en drinklokaal Kamphuizen. Geniet tijdens de Goudse Restaurantweek 2017 van een heerlijk 3-gangen menu.
Leifheit
Kamphuisen.
cadeautasjes
Kamphuisen in Gouda Eet.nu.
Als familie en vrienden een gezellig plekje zoeken om in Gouda te eten verwijs is ze met alle vertrouwen door naar Kamphuisen. Waarom dan niet alles een 10? Dan doen ze natuurlijk helemaal niets meer. a" smile is a universal welcome" Max Eastman.
tankpas
Kamphuisen eet drinklokaal, Gouda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Wederom heerlijk gegeten bij dit rustieke restaurant. Bommetje vol en dat is niet voor niks. De aanrader in Gouda. 1 Bedank Rob B R. 2 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Dat was geen tarte tartin! Hier met 4 personen gegeten. Vooraf aangegeven dat er 1 persoon glutenvrij moest en hier werd zeer attent op gereageerd door te vragen of er n glutenvrijbroodje gebakken moest worden. Ook bij bestellen van de gerechten kwam de zeer attente bediening melden welke gerechten er. 27 juli 2017 beoordeeld. Bij mooi weer prachtige plek voor een diner aan de gracht. Bij een ondergaand avondzonnetje zit je perfect op het terras van Kamphuisen.

Contacteer ons

Zoeken naar restaurant kamphuisen gouda