gouda restaurant

Catering Gouda Het Wapen van Degenkamp. Catering Gouda Het Wapen van Degenkamp.
Als u voor een thema buffet gaat, kunt u de Spaanse zon naar Gouda halen met onze heerlijke tapas. Kiest u voor onze catering in Gouda, garanderen wij u dat u niets te kort zult komen. Neem gerust contact met ons op.
Restaurant Belvedère Gouda Welkom bij Restaurant Belvedère Restaurant Belvedère Gouda.
Wie zijn wij? Belvedère is een restaurant wat al 150 jaar in het hartje van Gouda gevestigd is. We zijn er voor iedereen van s ochtends vroeg voor een kopje koffie met gebak, tot een gezellige lunch in de middag of een heerlijk diner in de avond. Lees meer over ons
piano gouda
Home Restaurant/Bar Viejee's.'
Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor een werkgever hebben wij er in 2016 voor gekozen om ons eigen restaurant te beginnen. Samen willen wij een uniek stukje horeca in Gouda neerzetten. Wij willen u laten zien wie wij zijn en dat het restaurant een verlengstuk is van onze persoonlijkheden.
gouda
De beste restaurants van Gouda WijnSpijs.nl.
Heerlijk mijmeren en even ontsnappen aan de drukte van de dag. Neem een kop koffie met een Goudse stroopwafel op een terras van een restaurant en droom even weg. Eveneens in de binnenstad en op een steenworp van het stadhuis, staat de Sint-Janskerk. Met zijn 123 meter is deze kerk de langste van heel Nederland. Maar deze kerk is vooral beroemd vanwege zijn gebrandschilderde ramen uit de Middeleeuwen en de Renaissance. De kerk is van maandag tot en met zaterdag te bezichtigen. Voordat je aan je culinaire wandeling begint langs diverse restaurants in Gouda, is het ook leuk om Gouda vanaf het water te bekijken.
gouda
Grieks specialiteiten restaurant Mykonos Gouda.
Daarnaast is er de mogelijkheid om uw feestje bij ons in het restaurant. te vieren voor groepen tot 80 personen.Wij beschikken over een2e verdieping in het restaurantwaar uw ongestoord kunt genieten van uw avond met uw gezelschap. Grieks restaurant MYKONOS is sinds 1986 gevestigd in de historische binnenstad van Gouda.
Home Restaurant De Kleischuur.
Deze Spinning Jazz Sessions vinden elke derde zondag van de maand plaats in StudioGonz tussen 14.30 uur en 17.30 uur. Aansluitend is er voor belangstellenden een speciaal Jazzdiner in Restaurant de Kleischuur. Vanaf 17.00 uur live jazz muziek verzorgt door Arie Kuit. Reserveer snel een tafeltje. Wijnspijswandeling zondag 25 maart 2018. Van 12.00 uur tot 17.00 uur wandelt u langs de zeven leukste restaurants van Gouda.
Restaurant Gregorius Cool Gouda Best Western PLUS City Hotel Gouda. Restaurant Gregorius Cool Gouda Best Western PLUS City Hotel Gouda.
Door de enorme lichtkoepel die de connectie tussen de oude gas en lichtfabriek en het moderne hotel vormt, valt er veel daglicht in ons sfeervol ingerichte restaurant. De Lange van Wijngaarden bar. Van maandag t/m zaterdag kunt u vanaf 17.00 uur terecht in onze gezellig hotelbar voor een hapje en een drankje zondag vanaf 18.00 uur. Onze barkeeper vertelt u graag welke bieren en wijnen wij voor u klaar hebben staan. Daarnaast hebben we een breed assortiment frisdranken en ruime keuze aan binnen en buitenlands gedestilleerd. Zit u liever niet aan de bar? Neemt u dan gerust plaats aan de leestafel of in één van de zitjes. Onze bar is uitermate geschikt voor bedrijfsborrels, jubilea, afscheidsfeesten, et cetera. Bel mij terug. BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda.
Home New Tandoor.
New Tandoor Indian Restaurant is al meer dan 25 jaar een begrip in Gouda. Dit traditionele Indiase restaurant vindt u in het hart van de historische binnenstad van Gouda. New Tandoor Indian Restaurant staat bekend om zijn gastvrije bediening en authentieke, traditionele Indiase gerechten zoals fijne curries, tandoori-specialiteiten en vegetarische gerechten.

Ons restaurant is gelegen in het centrum van Gouda vlak bij het Stadhuis en de Markt. Uw gastheer en gastvrouw Jiannis en Vicky ontvangen U daar graag in een echte Griekse sfeer. Het biedt plaats aan 300 gasten en is zowel binnen als buiten Gouda zeer bekend.In een typische Griekse sfeer kunt u genieten van onze Griekse gerechten.
Uniek restaurant in Gouda.
In het gebouw en het interieur is een balans gevonden tussen klassieke en moderne elementen die vergezeld worden door moderne kunst, die voor een tijdloze uitstraling zorgen. Gewoon Gouds is een unieke locatie waar u kunt lunchen, borrelen en dineren met uitzicht over het historische marktplein van Gouda. Op de eerste verdieping vindt u ons sfeervolle restaurant gedeelte dat vooral geschikt is voor lunch en diner.
Restaurant Brunel Gouda.
Ook het prachtig gerestaureerde gebouw Arti Legi en ons restaurant Boven de Tapperij bieden hiertoe perfecte mogelijkheden. Arti Legi: In het karakteristieke monument Arti Legi aan de Markt in Gouda kunt u naast exclusieve ontvangsten, diners, recepties e.d. ook terecht voor uw officiele trouwplechtigheid.
Top 5 restaurants Gouda 2017 PlusOnline.
Niet eindeloos wachten tot de bediening je heeft gezien. Nee, hier staan u en uw tafelgenoten de hele avond in het middelpunt van de aandacht. Liefde en vriendschap gaan door de maag. Dat blijkt wel bij Restaurant Unique in Gouda.
Dit zijn de 6 beste restaurants in Gouda volgens iens indebuurt Gouda.
Foto: Facebook Unique. Op een aparte plek, net buiten het centrum van Gouda, vind je restaurant Unique. Met 66 recensies en een gemiddelde beoordeling van 91, moet je hier een keer geweest zijn. Het concept, Op Reis, wordt in de recensies meerdere keren benoemd als verrassend.

Contacteer ons

Resultaten voor gouda restaurant