nieuw restaurant gouda

Home Restaurant/Bar Viejee's.'
Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor een werkgever hebben wij er in 2016 voor gekozen om ons eigen restaurant te beginnen. Samen willen wij een uniek stukje horeca in Gouda neerzetten. Wij willen u laten zien wie wij zijn en dat het restaurant een verlengstuk is van onze persoonlijkheden.
gouda
Bella Piazza wordt nieuwe buurman van Cinema Gouda Gouds Dagblad.
Het nieuwe Italiaanse restaurant gaat de drie winkelruimten die nu nog leegstaan aan de Bloemendaal-zijde van het NS-station samenvoegen tot één groot pand. Het horecaconcept nodigt uit tot een langere zit en is een mooie aanvulling en voorafje op een bezoek aan Cinema Gouda.
monitor
Neo een nieuw restaurant in het centrum van Gouda Reizigersbeoordelingen Restaurant Neo TripAdvisor.
Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Neo een nieuw restaurant in het centrum Restaurant Neo. Restaurants in Gouda. Neo een nieuw restaurant in het centrum van Gouda. Beoordeling van Restaurant Neo GESLOTEN. Achter de Kerk 5/6, 2801 JW Gouda, Nederland.
Slotenmaker
Restaurants in Gouda IENS.
Oosthaven 23A 2801 PC Gouda 1.05km. Gemiddelde prijs 32. Nog geen foto. Markt 16 2801 JH Gouda 0.8km. Gemiddelde prijs 39. Nog geen foto. Korte Tiendeweg 13 2801 JS Gouda 0.8km. 30% op de Rekening. Nog geen foto. Indian Restaurant Gouda.
Nieuw: Restaurant NEO wordt Jeffs Bistro, 3 gangen onder de 20 euro indebuurt Gouda.
Nieuw in Gouda. Nieuw: Restaurant NEO wordt Jeffs Bistro, 3 gangen onder de 20 euro. Eten drinken Nieuw in Gouda. Nieuw: Restaurant NEO wordt Jeffs Bistro, 3 gangen onder de 20 euro. Door Eva van Dantzig 30 oktober 2017. Foto: Facebook Jeffs Bistro.
Nieuw: Restaurant Boven de Tapperij! De Tapperij Gouda.
Nieuw: Restaurant Boven de Tapperij! Nieuw: Restaurant Boven de Tapperij! 23 februari 2016. by Ton Vergeer. Op één van de mooiste locaties van Gouda bevindt zich restaurant Boven de Tapperij. Het industriële interieur zorgt voor een warme en ongedwongen sfeer.
Nieuw in Gouda indebuurt Gouda.
Nieuw in Gouda Lizette van Cafeetje Heeeurlijk opent in mei haar nieuwe zaak: Het Heeeurlijke Balletje. Nieuws Gouda krijgt Singelpark van wel vier kilometer lang en snel ook. Nieuw in Gouda: pastas, pizzas en broodjes van Papa Gino. Nieuw in Gouda.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
De 10 beste restaurants in Gouda TripAdvisor.
Intiem, gezellig, lekker, gastvrij 12/10/2017. 23 van 95 Restaurants in Gouda. Een van de betere Mexicaanse resta 08/02/2018. Met regelmaat ons vaste restaurant 06/12/2017. 24 van 95 Restaurants in Gouda. Frans Amerikaans Internationaal Geschikt voor vegetariërs. 25 van 95 Restaurants in Gouda.

Contacteer ons

Resultaten voor nieuw restaurant gouda